Γνωριστε τον γιατρο σας

doc

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος στη χρήση του botox στην Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να δείτε το βιογραφικό του.

Περισσότερα

Κλειστε το ραντεβου σας

tel banner

Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε άμεσα την επίσκεψή σας για ενημέρωση ή εφαρμογή botox.

Περισσότερα

Δειτε στα video

Φωτογραφιες πριν και μετα

before after banner

Επισκεφτείτε τη photo gallery για να δείτε φωτογραφίες πραγματικών περιστατικών «πριν-μετά». Εφαρμογές μπότοξ με φυσικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα

12 Φεβρουάριος 2018

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ιστοσελίδες γνωριμιών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της νέας γενιάς, που αναζητούν τη βελτίωση της ζωής τους σε επαγγελματικό, κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Καθημερινά βγάζουν δεκάδες selfies θέλοντας να προβάλουν την καλύτερη δυνατή εικόνα τους στο διαδίκτυο. Αποτέλεσμα της επιθυμίας για τέλεια επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες και ίχνη κούρασης είναι να προσφεύγουν με αυξητική τάση για διάφορες διαδικασίες στους πλαστικούς χειρουργούς.

03 Ιανουάριος 2017

ΜποτοξΣτην εποχή μας ο σύγχρονος άνθρωπος, γυναίκα ή άνδρας, προσέχει την εμφάνισή του τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην ηλικία των 35 ετών, κάποιοι λίγο νωρίτερα κάποιοι λίγο αργότερα, παρατηρούν ότι αρχίζει η δημιουργία λεπτών ρυτίδων στο πρόσωπό τους στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια και αλλού. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι η δυσάρεστη όψη ενός γηρασμένου και κουρασμένου προσώπου.

 

05 Αύγουστος 2016

Οι επεμβάσεις μπότοξ αποτελούν την πλέον διαδεδομένη θεραπεία κατά της αντιγήρανσης. Χρησιμοποίουνται ευρέως τα τελευταία χρόνια από γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών που επιθυμούν να εξαλείψουν ρυτίδες από το πρόσωπό τους ή θέλουν να προλάβουν την εμφάνισή τους. Γιατί όμως σε πολλές φωτογραφίες βλέπουμε γυναίκες που έχουν φανερά αφύσικη έκφραση στο πρόσωπο μετά από Botox;

 

Παρακάτω αναλύουμε τα 5 πιο συχνά λάθη στη διαδικασία της επέμβασης botox.

01 Αύγουστος 2016

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε συνέντευξη του πλαστικού χειρουργού Αθανάσιου Χριστόπουλου στην εκπομπή "Υγεία και Ανάπλαση", στην οποία συζητά αναλυτικά ότι σχετίζεται με το botox και τα μυστικά της εφαρμογής του.

 

 

Οι θεραπείες botox παρουσιάζουν πολύ μεγάλη διάδοση τα τελευταία χρόνια καθώς αποδεικνύονται ιδιαίτερα αποτελεσματικές και με χαμηλό κόστος. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, οι ρυτίδες έκφρασης εξαλείφονται και η διαδικασία είναι ανώδυνη. Επίσης χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση παθήσεων όπως οι ημικρανίες και η υπερβολική εφίδρωση.

Newsletter

Γίνετε μέλος στη παρέα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις στην πλαστική και αισθητική χειρουργική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισθητική Ανάπλαση 
Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)
210 6985678

Email:anaplasis@a-a.gr

Συχνές επισκέψεις σε Κέρκυρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο).

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!

Connect VIA Social media