Γνωριστε τον γιατρο σας

doc

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος στη χρήση του botox στην Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να δείτε το βιογραφικό του.

Περισσότερα

Κλειστε το ραντεβου σας

tel banner

Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε άμεσα την επίσκεψή σας για ενημέρωση ή εφαρμογή botox.

Περισσότερα

Δειτε στα video

Φωτογραφιες πριν και μετα

before after banner

Επισκεφτείτε τη photo gallery για να δείτε φωτογραφίες πραγματικών περιστατικών «πριν-μετά». Εφαρμογές μπότοξ με φυσικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα

03 Ιανουάριος 2017

ΜποτοξΣτην εποχή μας ο σύγχρονος άνθρωπος, γυναίκα ή άνδρας, προσέχει την εμφάνισή του τόσο για προσωπικούς όσο και για επαγγελματικούς λόγους. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην ηλικία των 35 ετών, κάποιοι λίγο νωρίτερα κάποιοι λίγο αργότερα, παρατηρούν ότι αρχίζει η δημιουργία λεπτών ρυτίδων στο πρόσωπό τους στο μέτωπο, γύρω από τα μάτια και αλλού. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι η δυσάρεστη όψη ενός γηρασμένου και κουρασμένου προσώπου.

 

05 Αύγουστος 2016

Οι επεμβάσεις μπότοξ αποτελούν την πλέον διαδεδομένη θεραπεία κατά της αντιγήρανσης. Χρησιμοποίουνται ευρέως τα τελευταία χρόνια από γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών που επιθυμούν να εξαλείψουν ρυτίδες από το πρόσωπό τους ή θέλουν να προλάβουν την εμφάνισή τους. Γιατί όμως σε πολλές φωτογραφίες βλέπουμε γυναίκες που έχουν φανερά αφύσικη έκφραση στο πρόσωπο μετά από Botox;

 

Παρακάτω αναλύουμε τα 5 πιο συχνά λάθη στη διαδικασία της επέμβασης botox.

01 Αύγουστος 2016

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε συνέντευξη του πλαστικού χειρουργού Αθανάσιου Χριστόπουλου στην εκπομπή "Υγεία και Ανάπλαση", στην οποία συζητά αναλυτικά ότι σχετίζεται με το botox και τα μυστικά της εφαρμογής του.

 

 

Οι θεραπείες botox παρουσιάζουν πολύ μεγάλη διάδοση τα τελευταία χρόνια καθώς αποδεικνύονται ιδιαίτερα αποτελεσματικές και με χαμηλό κόστος. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο, οι ρυτίδες έκφρασης εξαλείφονται και η διαδικασία είναι ανώδυνη. Επίσης χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση παθήσεων όπως οι ημικρανίες και η υπερβολική εφίδρωση.

21 Ιούνιος 2016

Ένας από τους συνηθέστερους λόγους για τους οποίους άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών επισκέπτονται πλαστικό χειρουργό είναι η εξάλειψη των ρυτίδων στο πρόσωπο. Η πλέον διαδεδομένη διαδικασία καταπολέμησης των ρυτίδων είναι το μπότοξ (botox).

 

Αρχικά, πρέπει να τονιστεί ότι το μπότοξ αποτελεί μια φυσική επεξεργασμένη πρωτείνη, η οποία όταν επιδρά στον μυ σε χαμηλή δοσολογία προκαλεί αναστολή μετάδοσης νευρικών ερεθισμάτων. Το αποτέλεσμα είναι να μην γίνονται συσπάσεις και να εξαλείφονται οι ρυτίδες.

Newsletter

Γίνετε μέλος στη παρέα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις στην πλαστική και αισθητική χειρουργική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισθητική Ανάπλαση 
Μουσών 1, 11524 Αθήνα
(κόμβος Κηφισίας & Κατεχάκη)
210 6985678

Email:anaplasis@a-a.gr

Συχνές επισκέψεις σε Κέρκυρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο).

Connect VIA Social media

  • facebook
  • google
  • twitter