Γνωριστε τον γιατρο σας

plastikos xeirourgos rinoplastiki athina xristopoulos (2)

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος στη χρήση του botox στην Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να δείτε το βιογραφικό του.

Περισσότερα

Κλειστε το ραντεβου σας

tel banner

Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε άμεσα την επίσκεψή σας για ενημέρωση ή εφαρμογή botox.

Περισσότερα

Δειτε στα video

Φωτογραφιες πριν και μετα

before after banner

Επισκεφτείτε τη photo gallery για να δείτε φωτογραφίες πραγματικών περιστατικών «πριν-μετά». Εφαρμογές μπότοξ με φυσικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα

11 Μάρτιος 2024

Boosters ονομάζονται τα ιατρικά ενέσιμα σκευάσματα, τα οποία αποτελούνται από υαλουρονικό ενυδάτωσης, και τα οποία χρησιμοποιούνται για την ενυδάτωση του δέρματος.

07 Δεκέμβριος 2022

Οι μη επεμβατικές διαδικασίες της Πλαστικής Χειρουργικής, έχουν κερδίσει σημαντικό έδαφος τα τελευταία τρία χρόνια σε σχέση με τις επεμβατικές. Η γρήγορη διαδικασία εφαρμογής, ο πολλές φορές μηδενικός χρόνος αποθεραπείας κατά τον οποίο δεν τίθεται ζήτημα αποχής από τις καθημερινές δραστηριότητες, είναι αρκετοί λόγοι για να προτιμηθεί ένας τέτοιος τρόπος για να επιτευχθεί μια αισθητική βελτίωση. Τη στροφή αυτή του ενδιαφέροντος στις μη επεμβατικές εφαρμογές επικυρώνει και η Διεθνής Κοινότητα Πλαστικής Χειρουργικής (ISAPS) στις πιο πρόσφατες στατιστικές της μελέτες.

30 Ιούνιος 2021

Η πανδημία Covid-19 προκάλεσε μια τεράστια μετάβαση στην τηλεργασία, πράγμα που σημαίνει ότι περνάμε περισσότερο χρόνο από ποτέ στις online πλατφόρμες επικοινωνίας. Αυτές οι ηλεκτρονικές τάσεις θα συνεχιστούν ακόμη και όταν ο κορωνοϊός πάψει να επηρεάζει την καθημερινή μας ζωή.

30 Ιούνιος 2022

Η αρμονία έχει αποδειχθεί ότι κάνει ένα πρόσωπο να δείχνει όμορφο. Η διαμόρφωση των στοιχείων του προσώπου μπορεί να γίνει, ανάλογα με το άτομο και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, με διάφορους τρόπους. Σε αρκετές περιπτώσεις, επιλέγουμε η διαμόρφωση αυτή να γίνει χωρίς επέμβαση, με χρήση ενέσιμων υλικών. Κάποιες γυναίκες και άνδρες επιλέγουν να πραγματοποιήσουν μια αλλαγή στο πρόσωπό τους με μη μόνιμο ενέσιμο υλικό, ως δοκιμή, για να δουν εάν η αλλαγή θα τους ικανοποιεί, αν θα τους ταιριάζει και αν θα είναι το επιθυμητό αποτέλεσμα, πριν προβούν στη μόνιμη αλλαγή του προσώπου τους.

 

Newsletter

Γίνετε μέλος στη παρέα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις στην πλαστική και αισθητική χειρουργική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισθητική Ανάπλαση 
Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)
210 6985678

Email:anaplasis@a-a.gr

Συχνές επισκέψεις σε Κέρκυρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο).

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!

Connect VIA Social media