Γνωριστε τον γιατρο σας

plastikos xeirourgos rinoplastiki athina xristopoulos (2)

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος στη χρήση του botox στην Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να δείτε το βιογραφικό του.

Περισσότερα

Κλειστε το ραντεβου σας

tel banner

Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε άμεσα την επίσκεψή σας για ενημέρωση ή εφαρμογή botox.

Περισσότερα

Δειτε στα video

Φωτογραφιες πριν και μετα

before after banner

Επισκεφτείτε τη photo gallery για να δείτε φωτογραφίες πραγματικών περιστατικών «πριν-μετά». Εφαρμογές μπότοξ με φυσικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα

Ανέκφραστο πρόσωπο

Το ανέκφραστο πρόσωπο είναι ο φόβος πολλών ατόμων, που θέλουν να κάνουν την διαδικασία του botox. Όντως μπορεί να παρατηρήσουμε ότι πολλά άτομα που έχουν κάνει botox έχουν ένα ανέκφραστο πρόσωπο. Σε αυτό όμως δεν ευθύνεται το botox ως διαδικασία αλλά ο τρόπος με τον οποίο αυτό έγινε.

Γεννιέται λοιπόν το ερώτημα:
«μπορώ να κάνω botox και να διατηρήσω την εκφραστικότητά μου;»
Η απάντηση είναι «ναι».

Υπάρχουν πολλά άτομα γύρω μας, τα οποία χωρίς να έχουν κάνει botox, από τη φύση τους δεν έχουν ιδιαίτερη κινητικότητα στους μύες του μετώπου. Αυτά τα άτομα παρόλο που τους λείπει αυτή η κινητικότητα, δεν φαίνονται ανέκφραστα, αντίθετα, έχουν το πλεονέκτημα ότι δεν δημιουργούν ρυτίδες χωρίς να χρειάζεται καν να κάνουν botox. Αυτήν την κατάσταση πρέπει να μιμηθεί ο ειδικός ιατρός που κάνει την διαδικασία αυτή.

Ο ιατρός, που είναι καλός γνώστης της εφαρμογής, μπορεί να εξαλείψει τις ρυτίδες διατηρώντας παράλληλα την κινητικότητα στους μύες. Επομένως, προκειμένου να βελτιωθούν οι ρυτίδες δεν είναι απαραίτητο να καταργηθεί τελείως η κινητικότητα.

Ανέκφραστο πρόσωπο και μποτοξ
Πολλοί γιατροί έχουν μάθει μία συγκεκριμένη τεχνική να κάνουν botox και την εφαρμόζουν σε όλα τα πρόσωπα. Αυτή η τεχνική για κάποια πρόσωπα μπορεί να είναι κατάλληλη για κάποια άλλα όμως όχι. Επομένως, θα πρέπει να γνωρίζει ο ιατρός το μηχανισμό που λειτουργεί το botox και τις ισορροπίες των μυών πάνω στο πρόσωπο. Μόνο με τον τρόπο αυτό θα μπορεί να προσαρμόζει την τεχνική του στις ανάγκες του κάθε προσώπου.

Πολλές φορές βλέπουμε να σηκώνονται τα φρύδια υπερβολικά σε άτομα τα οποία έχουν ήδη σηκωμένα φρύδια. Αυτό δίνει μία εικόνα πολύ αφύσικη και επομένως γίνεται αντιληπτό στο περιβάλλον ότι το άτομο αυτό έχει κάνει την διαδικασία αυτή. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι σε κάποια άτομα τα φρύδια καλό είναι όντως να σηκωθούν σε υψηλότερη θέση, σε κάποια άλλα άτομα όμως καλό είναι να μείνουν στην ίδια θέση και σε κάποια άλλα άτομα καλό είναι να κατέβουν. Και οι τρεις αυτές καταστάσεις μπορούν να γίνουν εάν ο ιατρός ξέρει σωστά να εφαρμόζει το botox. Επομένως, δεν είναι απαραίτητο ότι εάν γίνει botox σε κάποιες ρυτίδες αναγκαστικά θα σηκωθούν τα φρύδια. Αντίθετα μπορούν να παραμείνουν στο ίδιο σημείο ή να κατέβουν και πιο χαμηλά εάν το επιθυμούμε.

Όλα αυτά όμως προϋποθέτουν καλή γνώση της διαδικασίας και εξατομίκευση, δηλαδή διαφορετική διαδικασία σε κάθε άτομο. Μόνο με αυτές τις προϋποθέσεις το botox θα βελτιώσει την εικόνα, διατηρώντας τη φυσική έκφραση και χωρίς καν να γίνει αντιληπτό ότι στο άτομο αυτό έχει γίνει εφαρμογή της διαδικασίας αυτής.

Newsletter

Γίνετε μέλος στη παρέα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις στην πλαστική και αισθητική χειρουργική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισθητική Ανάπλαση 
Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)
210 6985678

Email:anaplasis@a-a.gr

Συχνές επισκέψεις σε Κέρκυρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο).

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!

Connect VIA Social media