Γνωριστε τον γιατρο σας

plastikos xeirourgos rinoplastiki athina xristopoulos (2)

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος στη χρήση του botox στην Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να δείτε το βιογραφικό του.

Περισσότερα

Κλειστε το ραντεβου σας

tel banner

Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε άμεσα την επίσκεψή σας για ενημέρωση ή εφαρμογή botox.

Περισσότερα

Δειτε στα video

Φωτογραφιες πριν και μετα

before after banner

Επισκεφτείτε τη photo gallery για να δείτε φωτογραφίες πραγματικών περιστατικών «πριν-μετά». Εφαρμογές μπότοξ με φυσικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα

Τι είναι το BOTOX

Το Botox είναι καθαρή πρωτεΐνη που παράγεται από το βακτήριο Clostridium Botulinum. Με την εφαρμογή του δεν επιτρέπει σε συγκεκριμένους μύες να συσπαστούν, δημιουργώντας ρυτίδες. Έτσι, οι ανεπιθύμητες, αντιαισθητικές «γραμμές» του προσώπου εξομαλύνονται, εξαφανίζονται ή απλά δεν δημιουργούνται.

Το Botox έχει ένα πολύ καλό ιστορικό ασφαλείας. Για δεκαετίες (από το 1978) χρησιμοποιείται στην κλινική πράξη, σε διάφορες ειδικότητες. Στην Ιατρική έχει χρησιμοποιηθεί (και συνεχίζει να χρησιμοποιείται) για τη θεραπεία εγκεφαλικής παράλυσης, για την αντιμετώπιση της ασταθούς κύστεως, κ.α.. Σε αυτές τις περιπτώσεις διοχετεύεται πολύ μεγαλύτερη ποσότητα μονάδων του BOTOX, με πιο συχνή εφαρμογή, με ασφάλεια και επιτυχία, από αυτό που χρειαζόμαστε για την αντιμετώπιση των ρυτίδων.

Botox
Θεραπεία Botox για τις ρυτίδες

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Botox στην Αισθητική Ιατρική, για το οποίο είναι αναντικατάστατο, είναι ότι είναι ένα υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πρόληψη κατά της δημιουργίας ρυτίδων.
Οι πιο συχνές περιοχές, τις οποίες αντιμετωπίζουμε με BOTOX, είναι: το μεσόφρυο, το μέτωπο, και το «πόδι της χήνας». Το botox χρησιμοποιείται και σε άλλες περιοχές του προσώπου, όπως ο λαιμός, το πλάι της μύτης, οι «ρυτίδες καπνιστού», κ.α..

Θεραπεία Botox για την υπεριδρωσία

Το Botox μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για την αντιμετώπιση μιας κατάστασης από την οποία υποφέρει ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού: την υπερβολική εφίδρωση σε παλάμες,  μασχάλες, πέλματα, μέτωπο. Το θετικό της χρήσης του σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι αντιμετωπίζεται μόνο η υπερβολική εφίδρωση σε αυτές τις περιοχές, χωρίς να επηρεάζεται η φυσιολογική εφίδρωση, την οποία έχει ανάγκη ο οργανισμός.

BOTOX και θεραπεία ημικρανιών

Το botox έχει βρεθεί ότι βοηθάει αρκετούς ασθενείς που υποφέρουν από ημικρανίες. Η αντιμετώπιση πολλών τέτοιων καταστάσεων γίνεται με την εφαρμογή του botox σε μύες του προσώπου μέσα από τους οποίους διέρχονται νεύρα. Σε αυτές τις περιπτώσεις εξαλείφεται το εκλυτικό αίτιο του ερεθισμού αυτών των νεύρων από τη σύσπαση των μυών

Newsletter

Γίνετε μέλος στη παρέα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις στην πλαστική και αισθητική χειρουργική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισθητική Ανάπλαση 
Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)
210 6985678

Email:anaplasis@a-a.gr

Συχνές επισκέψεις σε Κέρκυρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο).

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!

Connect VIA Social media