Γνωριστε τον γιατρο σας

plastikos xeirourgos rinoplastiki athina xristopoulos (2)

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος στη χρήση του botox στην Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να δείτε το βιογραφικό του.

Περισσότερα

Κλειστε το ραντεβου σας

tel banner

Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε άμεσα την επίσκεψή σας για ενημέρωση ή εφαρμογή botox.

Περισσότερα

Δειτε στα video

Φωτογραφιες πριν και μετα

before after banner

Επισκεφτείτε τη photo gallery για να δείτε φωτογραφίες πραγματικών περιστατικών «πριν-μετά». Εφαρμογές μπότοξ με φυσικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα

Πονάει το BOTOX;

Η εφαρμογή του botox γίνεται με ενέσιμο τρόπο. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο το οποίο δέχεται την εφαρμογή αισθάνεται ένα τσίμπημα.

Το πόσο ενοχλητικό είναι το τσίμπημα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Ένας παράγοντας είναι η ευαισθησία του ατόμου στον πόνο. Ας μην ξεχνάμε ότι ο πόνος είναι υποκειμενικός.

Ένας άλλος παράγοντας είναι αυτό που ονομάζουμε «χέρι» του πλαστικού χειρουργού. Το «χέρι» του πλαστικού χειρουργού δεν είναι κάτι το αφηρημένο, αλλά το αν γνωρίζει ο γιατρός να κάνει τη διαδικασία αυτή με τρόπο που να μη πονάει. Υπάρχει συγκεκριμένη τεχνική εφαρμογής, η οποία μειώνει την αίσθηση του πόνου. Η εμπειρία του πλαστικού χειρουργού έχει σίγουρα σημαντικό ρόλο και στο θέμα του πόνου, εκτός από όλα τ’ άλλα. Όσο πιο σίγουρος είναι ο γιατρός για τον εαυτό του, τόσο πιο σταθερός είναι στις κινήσεις του και κατ’ επέκταση λιγότερος ο πόνος.


μποτοξ και πονος


Επίσης, υπάρχουν διάφορες τεχνικές με τις οποίες αποσπάται ο εγκέφαλος του ατόμου από την προσοχή του προς τον πόνο με αποτέλεσμα, η όποια ενόχληση να μην γίνεται αντιληπτή απ’ τον εγκέφαλο κι επομένως η πράξη να θεωρείται ανώδυνη.
Πολλές φορές η χρήση αναισθητικής αλοιφής μπορεί να βοηθήσει. Παρόλα αυτά η τεχνική με την οποία ο γιατρός κάνει τη χορήγηση του φαρμάκου έχει μεγαλύτερη σημασία ακόμα και από την αναισθητική κρέμα.
Επίσης, υπάρχουν ειδικές βελόνες, οι οποίες είναι πάρα πολύ λεπτές και μειώνουν κατά πολύ την αίσθηση του πόνου.

Εάν ο γιατρός μπορέσει να συνδυάσει όλους αυτούς τους παράγοντες που μειώνουν τον πόνο τότε καταλήγουμε στο να υπάρχει απλώς μια πολύ μικρή ενόχληση. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά άτομα τελειώνοντας τη διαδικασία εκπλήσσονται διότι φαντάζονταν ότι με το άκουσμα και μόνο της λέξης ένεση ότι θα επρόκειτο για μια οδυνηρή διαδικασία. Αντίθετα ανακάλυψαν ότι ακόμα και μια ενέσιμη διαδικασία μπορεί να είναι πολύ ανεκτή.

Newsletter

Γίνετε μέλος στη παρέα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις στην πλαστική και αισθητική χειρουργική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισθητική Ανάπλαση 
Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)
210 6985678

Email:anaplasis@a-a.gr

Συχνές επισκέψεις σε Κέρκυρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο).

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!

Connect VIA Social media