Γνωριστε τον γιατρο σας

doc

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος στη χρήση του botox στην Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να δείτε το βιογραφικό του.

Περισσότερα

Κλειστε το ραντεβου σας

tel banner

Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε άμεσα την επίσκεψή σας για ενημέρωση ή εφαρμογή botox.

Περισσότερα

Δειτε στα video

Φωτογραφιες πριν και μετα

before after banner

Επισκεφτείτε τη photo gallery για να δείτε φωτογραφίες πραγματικών περιστατικών «πριν-μετά». Εφαρμογές μπότοξ με φυσικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα

Μπότοξ από 25 χρονών είναι η νέα μόδα

12 Φεβρουάριος 2018

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και οι ιστοσελίδες γνωριμιών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της νέας γενιάς, που αναζητούν τη βελτίωση της ζωής τους σε επαγγελματικό, κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο. Καθημερινά βγάζουν δεκάδες selfies θέλοντας να προβάλουν την καλύτερη δυνατή εικόνα τους στο διαδίκτυο. Αποτέλεσμα της επιθυμίας για τέλεια επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες και ίχνη κούρασης είναι να προσφεύγουν με αυξητική τάση για διάφορες διαδικασίες στους πλαστικούς χειρουργούς.

μποτοξ νεα γυναικα

Οι γυναίκες που κάνουν έντονη χρήση των Social Media δεν είναι των “μεγάλων δεκαετιών” της ζωής και γι' αυτό τα προβλήματα δεν είναι έντονα. Γι' αυτό καταφεύγουν σε μη επεμβατικές ή λίγο επεμβατικές διαδικασίες με κυρίαρχη θέση να κατέχουν οι ενέσιμες εφαρμογές και οι εφαρμογές laser. Μπότοξ, υαλουρονικό, μεσοθεραπείες, peeling, HiFu και laser είναι οι πιο δημοφιλείς διαδικασίες σε αυτές τις περιπτώσεις.

Σύμφωνα με στατιστικές μελέτες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υπάρχει αυξητική τάση στη χρήση του μπότοξ στις ηλικίες 20-29 κατά 30% από το 2010 μέχρι σήμερα. Παρόμοια ποσοστά καταγράφονται σε όλες τις Δυτικές χώρες.

Το βασικό ερώτημα είναι αν υπάρχει η ανάγκη για μπότοξ σε νεαρές ηλικίες. Η αναπόφευκτη φθορά του χρόνου δημιουργεί ρυτίδες και χαλάρωση του δέρματος. Η ηλικία όμως που εμφανίζονται διαφέρει γιατί εξαρτάται από παράγοντες όπως ο τύπος δέρματος του ατόμου, η συχνότητα της εκφραστικότητας του προσώπου, η καθημερινή ενυδάτωση και φροντίδα του, το lifestyle που ακολουθεί η γυναίκα κτλ. Είναι γνωστό, από την πρώτη στιγμή που εφαρμόστηκε το μπότοξ για αισθητικούς λόγους, ότι η χρήση του ενδείκνυται για την πρόληψη κατά των ρυτίδων. Γι' αυτό πολλά νέα άτομα, επισκέπτονται τον πλαστικό χειρουργό για εφαρμογή μπότοξ, με την επιθυμία να διατηρήσουν αρυτίδωτο το πρόσωπό τους, δρώντας προληπτικά με το βλέμμα στο μέλλον.

Στην Ελλάδα, η πλειοψηφία των ατόμων που προσέρχονται στους πλαστικούς χειρουργούς είναι άνω των 30 ετών. Τα τελευταία χρόνια όμως υπάρχει η τάση να ενδιαφέρονται προληπτικά και άτομα μικρότερα των 30 ετών για να διατηρήσουν το δέρμα τους σε καλή κατάσταση με λάμψη και χωρίς ρυτίδες για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

Η κοσμητική ιατρική διαθέτει στη φαρέτρα της το μπότοξ και ως μια προληπτική ενέργεια που μπορεί να επιδράσει θετικά στις ρυτίδες που θα εμφανιστούν στα 40 ή 45 έτη, διατηρώντας πάντα την εκφραστικότητα. Σε αυτές τις περιπτώσεις των νεαρών γυναικών έχει ιδιαίτερη σημασία η γνώση και η σωστή εφαρμογή του μπότοξ από έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό, που θα δώσει την κατάλληλη ποσότητα μπότοξ στα σωστά σημεία έτσι ώστε να διασφαλιστεί η φυσικότητα του αποτελέσματος.

 

Διαβάστε ακόμα:

Διάρκεια αποτελέσματος μπότοξ

Κατάλληλος υποψήφιος για μπότοξ

Συνδυασμός μπότοξ με άλλες διαδικασίες

Last modified on Δευτέρα, 12 Φεβρουάριος 2018 15:05

Newsletter

Γίνετε μέλος στη παρέα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις στην πλαστική και αισθητική χειρουργική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισθητική Ανάπλαση 
Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)
210 6985678

Email:anaplasis@a-a.gr

Συχνές επισκέψεις σε Κέρκυρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο).

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!

Connect VIA Social media