Γνωριστε τον γιατρο σας

doc

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος στη χρήση του botox στην Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να δείτε το βιογραφικό του.

Περισσότερα

Κλειστε το ραντεβου σας

tel banner

Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε άμεσα την επίσκεψή σας για ενημέρωση ή εφαρμογή botox.

Περισσότερα

Δειτε στα video

Φωτογραφιες πριν και μετα

before after banner

Επισκεφτείτε τη photo gallery για να δείτε φωτογραφίες πραγματικών περιστατικών «πριν-μετά». Εφαρμογές μπότοξ με φυσικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα

5 συχνά λάθη στο Μπότοξ

05 Αύγουστος 2016

Οι επεμβάσεις μπότοξ αποτελούν την πλέον διαδεδομένη θεραπεία κατά της αντιγήρανσης. Χρησιμοποίουνται ευρέως τα τελευταία χρόνια από γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών που επιθυμούν να εξαλείψουν ρυτίδες από το πρόσωπό τους ή θέλουν να προλάβουν την εμφάνισή τους. Γιατί όμως σε πολλές φωτογραφίες βλέπουμε γυναίκες που έχουν φανερά αφύσικη έκφραση στο πρόσωπο μετά από Botox;

 

Παρακάτω αναλύουμε τα 5 πιο συχνά λάθη στη διαδικασία της επέμβασης botox.

 

1. Κακές επιλογές για οικονομικούς λόγους

Η ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία οδηγεί πολλές γυναίκες να κάνουν μπότοξ σε μη εξειδικευμένο ιατρό. Πολλές είναι ακόμα οι περιπτώσεις που γυναίκες αγόρασαν το υλικό και προσπάθησαν να κάνουν μπότοξ μόνες τους στο σπίτι με οδηγίες που βρήκαν στο internet. Τα αποτέλεσμα φυσικά είναι εξαιρετικά δυσάρεστα! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η θεραπεία πρέπει να γίνεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο ιατρό.

 

botox

 

2. Μεγάλη ποσότητα υλικού

Το “παγωμένο” βλέμμα που βλέπουμε πολύ συχνά είναι αποτέλεσμα υπερβολικής ποσότητας βουτουλινικής τοξίνης (botox). Η κατάλληλη ποσότητα υλικού πρέπει να αποφασιστεί από τον πλαστικό χειρουργό με βάση την ιδιαιτερότητα του κάθε προσώπου.

 

3. Συχνές επαναλήψεις

Είναι κατανοητή η επιθυμία πολλών γυναικών να μην εμφανίσουν ποτέ καμία ρυτίδα. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι το botox είναι φάρμακο κι έχει συγκεκριμένη συχνότητα εφαρμογών. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η συμβουλή του πλαστικού χειρουργού είναι καθοριστική και η ειλικρινής συνεννόηση μαζί του είναι απαραίτητη.

 

4. Λάθος χρήση του μπότοξ

Το μπότοξ πρέπει να φυλάσσεται σε ειδικές συνθήκες (πχ χαμηλή θερμοκρασία). Όταν πραγματοποιηθεί η αναγκαία διάλυσή του, πρέπει η εφαρμογή να γίνει άμεσα. Η φύλαξή του (ακόμα και σε ιδανικές συνθήκες) πέραν των 2 ημερών το καθιστά άχρηστο καθώς μειώνεται η αποτελεσματικότητά του.

 

5. Αφύσικο αποτέλεσμα στα φρύδια

Το αφύσικο σχήμα των φρυδιών είναι ένας τρόπος για να καταλάβουμε ότι έχει γίνει ένα “κακό μπότοξ”. Τα “σηκωμένα φρύδια”, που μπορούμε να πετύχουμε με μια μπότοξ εφαρμογή, δεν ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα. Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός μπορεί να συμβάλει στο να μην δημιουργηθεί μια τέτοια εικόνα, είτε αποτρέποντας το σήκωμα των φρυδιών, είτε διορθώνοντάς το με μια διορθωτική εφαρμογή πρόσθετου υλικού για να επανέλθουν σε φυσικό σχήμα.

 

 

Last modified on Παρασκευή, 05 Αύγουστος 2016 16:50

Newsletter

Γίνετε μέλος στη παρέα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις στην πλαστική και αισθητική χειρουργική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισθητική Ανάπλαση 
Λεωφ. Κηφισίας 250-254, Τ.Κ 15231 Χαλάνδρι (Αθήνα)
210 6985678

Email:anaplasis@a-a.gr

Συχνές επισκέψεις σε Κέρκυρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο).

Εγγραφείτε στο newsletter μας και μείνετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής και της ομορφιάς!

Connect VIA Social media