Γνωριστε τον γιατρο σας

doc

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος στη χρήση του botox στην Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να δείτε το βιογραφικό του.

Περισσότερα

Κλειστε το ραντεβου σας

tel banner

Καλέστε μας για να προγραμματίσουμε άμεσα την επίσκεψή σας για ενημέρωση ή εφαρμογή botox.

Περισσότερα

Δειτε στα video

Φωτογραφιες πριν και μετα

before after banner

Επισκεφτείτε τη photo gallery για να δείτε φωτογραφίες πραγματικών περιστατικών «πριν-μετά». Εφαρμογές μπότοξ με φυσικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα

Καλοκαιρινές πλαστικές το χειμώνα

04 Μάιος 2015

Οι αισθητικές ανάγκες μας το καλοκαίρι αυξάνονται λόγω της «ελαφρότερης» εμφάνισης του σώματός μας. Η ανάγκη να δείξουμε περισσότερο το σώμα μας, μας οδηγεί στην επιθυμία να διορθώσουμε τις ατέλειές του. Έτσι επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής όπως η λιποαναρρόφηση, οι επεμβάσεις στους μαστούς, η κοιλιοπλαστική, αλλά και η ιατρική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, μπαίνουν σε πρώτο πλάνο, αν τις έχουμε ανάγκη.


Όμως υπάρχουν κυρίως τρεις λόγοι για τους οποίους τέτοιου είδους διαδικασίες καλό είναι να μπαίνουν στο πρόγραμμά μας το χειμώνα, πριν φτάσει το καλοκαίρι.

    Πρώτος λόγος είναι ότι οι κλιματολογικές συνθήκες. Οι θερμοί μήνες του καλοκαιριού δεν είναι απαγορευτικοί για τα περισσότερα είδη επεμβάσεων, όμως, σε κάποιες από αυτές, δεν εξασφαλίζουν άνεση στην περίοδο αποθεραπείας. Για παράδειγμα, η δυσφορία μπορεί να είναι μεγαλύτερη μετεγχειρητικά μετά από μια λιποαναρρόφηση που χρειάζεται για λίγες μέρες η εφαρμογή ενός κορσέ, ο οποίος είναι πολύ πιο ανεκτός στις ψυχρές εποχές του χρόνου.

    Δεύτερος λόγος είναι ο χρόνος αποθεραπείας, που είναι αναγκαίος, σε κάποιες επεμβάσεις, για να τελειοποιηθεί το αποτέλεσμα. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί μεν να υπάρχει αισθητή διαφορά και βελτίωση της εμφάνισης μετά από μόλις ένα μήνα, όμως η τελειοποίηση του αποτελέσματος μπορεί να ολοκληρωθεί μετά από τρεις έως έξι μήνες.

    Τρίτος λόγος είναι ο χρόνος που χρειάζονται κάποιες διαδικασίες, που γίνονται κατά στάδια, για να επιτύχουν το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα εφαρμογές που αφορούν στην διόρθωση της κυτταρίτιδας, είναι αρκετά χρονοβόρες. Μία πλήρης θεραπεία κυτταρίτιδας, ανάλογα με το είδος της θεραπείας και τη βαρύτητα προβλήματος, μπορεί να απαιτήσει από ενάμιση έως τρεις μήνες.

Είναι κοινή διαπίστωση ότι τα τελευταία χρόνια η μεταπήδηση από το χειμώνα στο καλοκαίρι είναι πολύ σύντομη. Όταν οι καιρικές συνθήκες μας αφυπνίσουν, θα έχουμε ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή μας για να προβούμε στις αναγκαίες επεμβάσεις για τη βελτίωση της εμφάνισής μας.

Γι' αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε το καλοκαίρι και από την περίοδο του χειμώνα, πριν ακόμα ο ήλιος δείξει την καλοκαιρινή του διάθεση.

 

Newsletter

Γίνετε μέλος στη παρέα μας για να ενημερώνεστε άμεσα για τις τελευταίες εξελίξεις στην πλαστική και αισθητική χειρουργική

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αισθητική Ανάπλαση 
Μουσών 1, 11524 Αθήνα
(κόμβος Κηφισίας & Κατεχάκη)
210 6985678

Email:anaplasis@a-a.gr

Συχνές επισκέψεις σε Κέρκυρα, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Τρίπολη και Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο).

Connect VIA Social media

  • facebook
  • google
  • twitter